firefox hotels +90 532 567 54 30

firefox hotels 0850 304 08 08


Garden House Hotel
Sultanahmet

Описание

Гостите в Garden House могат да закусват в градината и да опитат традиционни турски ястия в открития ресторант. Барът сервира кафе и леки закуски.

Персоналът на денонощната рецепция на Garden House Istanbul може да уреди автомобили под наем, детегледачески услуги и трансфери до летище Ататюрк, което е на 18 километра. Покритият пазар Капалъ Чарши се намира на 10 минути пеша от хотела. Фатих е прекрасен избор за хора,

интересуващи се от музеи, паметници и приятна компания. Синята джамия е само на 400 m. Това е една от най-просторните и светли джамии, които може да видите.

Декорирана с 20 000 керамични плочки и разнообразни флорални мотиви във вътрешността си, това е забележителност, отразяваща душата на Истанбул от 17-ти век.

За нашите гости това е любимата част на Истанбул, според независими отзиви. Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в Истанбул! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Политика и Условия

Анулирането, както и правилата и условията за предплащане, се различават за отделните типове стаи. Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая.


Регистрироваться

Регистрироваться : 01:00 PM
Проверять, : 11:30 PM

Удобства в отеле
Бизнес-центр
Удобства для инвалидов
прачечная
ресторан
Интернет Wi-Fi
Бар Салон
внутри парка
Сервис Бесплатный автобус
Мероприятия для детей
кондиционер
Написать обзор x

В общем и целом  1 / 10

Пожалуйста, обратите внимание : После отзыв добавлен не могут быть удалены или обновленыДобавить в список желаний


Связанные Отели